Period of Darkness
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
Lilith Russel
_______
Haley James
_______
Keresettek
Chatbox
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy
Haley James Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 9:25 am by Vendég

» Noctis Parvulus
Haley James Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 5:20 am by Vendég

» Nemek harca
Haley James Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 7:30 am by Lilith A. Russel

» Szólánc
Haley James Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 7:28 am by Lilith A. Russel

» Barkóba
Haley James Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 7:28 am by Lilith A. Russel

» Fekete Tó Internátus
Haley James Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 7:41 am by Admin

» The Walking Dead FRPG
Haley James Icon_minitimeSzomb. Ápr. 13, 2013 4:30 am by Haley James

» Asszociáció
Haley James Icon_minitimeSzer. Ápr. 10, 2013 3:51 am by Haley James

» Szólánc nevekkel
Haley James Icon_minitimeSzer. Ápr. 10, 2013 3:50 am by Haley James

Top posters
Lilith A. Russel
Haley James Vote_lcapHaley James Voting_barHaley James Vote_rcap 
Haley James
Zackary Ordway
Admin
Diana Winslet
Christopher O'Connor
Amelia Cross
Joanna Raymond
Elisabeth Halding
Lucas Blackwood
Credits
Az oldal témája Lilith fejéből pattant ki. Köszönjük neki ezt a remek történetet. A kinézet, a kódok, a helyszínek és minden más egyéb Lilith és Haley munkája volt. Valamint a kódok egy részét köszönjük lizzy :3-nek, aki csodálatos kódokat készített nekünk. Minden ami az oldalon található, a mi tulajdonunk, ezért ne lopj! A lopás következményekkel jár!
csak az adminoknak ^^

Haley James

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Haley James
Őrző
Haley James

Titulus : Guardian Angel
Hozzászólások száma : 72
Családi állapot : Egyedülálló
Play by : Bethany Joy Galeotti
Képesség : Telekínézis
Regisztráció : 2013. Mar. 25.
Kor : 33
My Song : Young guns- bones
Munka : Jogász
Haley James HJS-haley-james-scott-22055899-312-249

Haley James Empty
TémanyitásTárgy: Haley James   Haley James Icon_minitimeHétf. Márc. 25, 2013 9:36 am

Haley Cassandra James
Amíg azt hiszed, hogy a sorsodnak áldozata és nem tettese vagy: menthetetlen vagy.

NÉV: Haley Cassandra James
BECENÉV: Haley
KOR: 22
SZÜLETÉSI IDŐ ÉS HELY: 1991.Június 18., London
CSOPORT: Örző
TITULUS: Guardian Angel
PLAY BY: Bethany Joy Lenz
KÉPESSÉG: Telekínézis
FEGYVER: Wakizashi --> Rövid japán kard!
ELEM: -
ALÁRENDELT: -
MOTTÓ: Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!
MUNKA: Jogász
VÉRCSOPORT:AB-
SZEXUALITÁS: hetero

--Jellem

Hogy milyen is vagyok én? Bizalmatlan, egy kis őszinteséggel megspékelve. Ez persze, nem azt jelenti, hogy mindig mindent kimondok, amit gondolok, hiszen az azért nem jó. Mindössze, csak jobban kedvelem az egyenes beszédet. A külsőm sok mindenkit megtéveszthet, de egy kicsit sem gondolom magam naivnak, vagy legalábbis nem tudok róla, hogy az lennék. Néha, amikor rossz passzban vagyok, előfordul némi paranoia, de ez nem jelentős. Sokszor hallom, hogy mennyire makacsa vagyok, és ez nem igazán jó, bár egyes esetekben, azért lehet előny. Én magamat, kimondottan céltudatos, és határozott embernek ismertem meg, aki tud nemet mondani. Már régen túl vagyok a „pörgős vagyok, este bulizgatok” énemen, mostanában örülök, ha ágyba kerülök. A munkám megkívánja, hogy precíz legyek, és figyelmes, így ehhez már teljesen hozzá szoktam, mondhatni hozzám nőt, ez a fajta lét. Nem szokásom a kapkodás, ha még is ezt teszem, akkor nagyon ideges vagyok, ilyenkor jobb elkerülni, mert nem tudom, hogy mit teszek, mit mondok.

--Kinézet

Hogy hogyan nézek ki? Csak néz rám, láthatod, hogy a hajam jelenleg barna színű. Persze ez nem mindig volt így, szőke; vörös, de talán fekete még nem volt. Minden módon hordom, egyszer feltűzve, máskor, göndörítve, és így tovább. Mindössze 160 cm magas vagyok, ami azt is jelenti, hogy egész nyugodtan hordhatok, és hordok is magas sarkúkat. Divatos ruhák, jellegzetesen egy fajta, erősnek mondható parfüm, ha ilyen embert látsz, akkor az én vagyok. Mindezek ellenére szeretem az egyszerű dolgokat, és nem mondok nemet, a hétköznapi viseletnek. A kiegészítők a kedvenceim, egy táska, és egy hozzá illő fülbevalónál nincs szebb látvány, vagy legalábbis szerintem nincsen. Smink… Ez az, ami nekem nagyon kedvfüggő. Nincs szükségem rá, hiszen senkinek sincs, de ha van erőm és kedvem, akkor használok alapozót; púdert, és hasonlókat. Hogy hány kiló vagyok? Nem gondolhatod, hogy erre a kérdésre válaszolok… na, jó 52 kg vagyok, és ez teljesen normális. A gesztenyebarna szemeimet, amit dicsérnek, valójában én is csak örököltem, még hozzá anyukámtól.

--Történet

1991. június 18-án születtem Londonban. Anyám bírónőként dolgozott Angliába, egészen addig, míg meg nem ismerkedett apámmal. Apa másnevén Ryan Jake Johnson, amerikai katona volt, aki 1992. november 16.-án szolgálat közben elhunyt. Anyám, Elisabeth James nem lehetett jelen az egyébként katonai temetésen. Jake szülei, nagyon befolyásos emberek voltak, akik, nem mellesleg dúskáltak a pénzben. Ezért is lehetett az, hogy soha sem díjazták a kapcsolatukat, mivel egészen más elképzelésük volt a fiúk életéről. Ebből adódóan nem házasodtak össze, sőt olyannyira eldurvultak a dolgok a szüleim közt, hogy 8 hónappal a születésem előtt teljesen szétmentek. Elisa, visszaköltözött Angliába, és minden nemű kapcsolatot megszüntetett apámmal, és nem árulta el neki, hogy terhes. Ezért is kaptam meg a James vezetéknevet. Ezt a történetet 14 évesen tudtam meg, amikor is anyám elmesélte nekem. Kíváncsiságom, és persze az a tudatot, hogy a környezettemben mindenkinek volt apukája, arra késztetett, hogy ekkor megkérdezzem tőle, hogy mi is a helyzet.(Anyám még akkor is apámat szerette, így soha nem keresett magának társat.) Rádöbbentem arra, hogy Ryan, az apám, úgy halt meg, hogy fogalma se volt rólam… Legalábbis ezt hittem egészen a beszélgetés utáni, 3 hétben. Ezután kaptam egy levelet, amit személyesen apám társa adott át. Egy véres cetli volt, mindössze, de megváltoztatta az egész további életemet! ”Drága Hayle! Nagyon szeretlek, és bármi történjék is, ezt ne felejtsd el! Nagyon vigyázz anyádra!” Ekkor már tudta, hogy meg fog halni, és csak annyi ideje volt, hogy ezt megírja, és oda adja a társának. Aznap, különös dolog történt velem, miközben olvastam a levelet, egy furcsa melegség töltötte el a testemet, sírtam, és dühös voltam a világra. Az ajtók maguktól becsukódtak mellettem, az ablakokkal együtt! Most már tudom, amit akkor még nem, hogy más vagyok, mint a többi ember. Különleges dolgokra vagyok képes, a képességemmel. Az évek múlásával megtanultam, hogy hogyan tudom, ezt a másságot, irányítani és előnyé kovácsolni. Megfogadtam, hogy segítem az embereket, hogy senkinek se kelljen átélnie, milyen elveszíteni, valakit, aki az élete része, még akkor is, ha nem ismeri. Nem csak a képességemmel, hanem a munkámmal is segíteni akarok azoknak, akiknek, szüksége van rám. Közben, próbálok rájönni, hogy mi is vagyok valójában, és reménykedek, hogy apám, ha látna, most büszke lenne rám.

Vissza az elejére Go down
Lilith A. Russel
Fekete boszorkány
Lilith A. Russel

Titulus : ✗ Miss. Evil
Hozzászólások száma : 109
Családi állapot : ✗ egyedülálló
Play by : ✗ Kaya Scodelario
Elem : ✗ Tűz
Regisztráció : 2013. Mar. 24.
Kor : 31
My Song : ✗ Avril Lavigne - What The Hell
Munka : ✗ pincérkedés

Haley James Empty
TémanyitásTárgy: Re: Haley James   Haley James Icon_minitimePént. Márc. 29, 2013 8:02 am

Elfogadva!

nagyon szép előtörténeted lett (: a szószám is meg van mindenhol, és mindent rendben töltöttél ki, így mi mást tennék, mint, hogy elfogadom! a foglalókkal már nem kell foglalkoznod, majd keress magadnak egy játszótársat, mert gondolom szeretnél majd játszani (; Nem is pazarlom tovább a szót. Jó játékot nálunk!
Vissza az elejére Go down

Haley James
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Period of Darkness :: Karakteralkotás :: Elfogadottak :: Őrzők-
Ugrás: