Period of Darkness
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
Lilith Russel
_______
Haley James
_______
Keresettek
Chatbox
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy
Christopher O'Connor Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 9:25 am by Vendég

» Noctis Parvulus
Christopher O'Connor Icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 5:20 am by Vendég

» Nemek harca
Christopher O'Connor Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 7:30 am by Lilith A. Russel

» Szólánc
Christopher O'Connor Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 7:28 am by Lilith A. Russel

» Barkóba
Christopher O'Connor Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 7:28 am by Lilith A. Russel

» Fekete Tó Internátus
Christopher O'Connor Icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 7:41 am by Admin

» The Walking Dead FRPG
Christopher O'Connor Icon_minitimeSzomb. Ápr. 13, 2013 4:30 am by Haley James

» Asszociáció
Christopher O'Connor Icon_minitimeSzer. Ápr. 10, 2013 3:51 am by Haley James

» Szólánc nevekkel
Christopher O'Connor Icon_minitimeSzer. Ápr. 10, 2013 3:50 am by Haley James

Top posters
Lilith A. Russel
Christopher O'Connor Vote_lcapChristopher O'Connor Voting_barChristopher O'Connor Vote_rcap 
Haley James
Christopher O'Connor Vote_lcapChristopher O'Connor Voting_barChristopher O'Connor Vote_rcap 
Zackary Ordway
Admin
Diana Winslet
Christopher O'Connor
Amelia Cross
Joanna Raymond
Elisabeth Halding
Lucas Blackwood
Credits
Az oldal témája Lilith fejéből pattant ki. Köszönjük neki ezt a remek történetet. A kinézet, a kódok, a helyszínek és minden más egyéb Lilith és Haley munkája volt. Valamint a kódok egy részét köszönjük lizzy :3-nek, aki csodálatos kódokat készített nekünk. Minden ami az oldalon található, a mi tulajdonunk, ezért ne lopj! A lopás következményekkel jár!
csak az adminoknak ^^

Christopher O'Connor

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Christopher O'Connor
Ember
Christopher O'Connor

Hozzászólások száma : 5
Családi állapot : Egyedülálló
Play by : Misha Collins
Regisztráció : 2013. Apr. 03.
Kor : 41
My Song : Guns N' Roses - Paradise City
Christopher O'Connor Tumblr_m9azkbmBlO1rocuze

Christopher O'Connor Empty
TémanyitásTárgy: Christopher O'Connor   Christopher O'Connor Icon_minitimeSzer. Ápr. 03, 2013 9:31 am

Christopher O'Connor
Az igazság nincs időponthoz kötve. Mindig időszerű, kiváltképp akkor, amikor időszerűtlennek látszik.

NÉV: Christopher O'Connor
BECENÉV: Chris
KOR: 30
SZÜLETÉSI IDŐ ÉS HELY: 1983.április 16. Anglia, Birmingham
CSOPORT: ember
TITULUS: -
PLAY BY: Misha Collins
KÉPESSÉG: -
FEGYVER: -
ELEM: -
ALÁRENDELT: -
MOTTÓ: Nem kell félnem attól, hogy félreértenek, annál inkább félhetek attól, hogy megértenek.
MUNKA: -
VÉRCSOPORT: HR negatív
SZEXUALITÁS: heteroszexuális

--Jellem

Mondhatnám, hogy ízig vérig elbűvölő és szórakoztató vagyok, de azzal hazudnám a lehető legnagyobbat. Nem tartom magam elbűvölőnek, s megválogatom kivel állok szóba. Nem fecsérlem feleslegesen a szavakat, s próbálok hű lenni az igazsághoz. Nem szeretem a tündérmesékre szőtt álmokat, próbálok mindig realistán gondolkodni, bár sokszor bezavar az idealizmusom, s ezen tények fenekestül felfordulnak. Próbálok mindig a jóra törekedni, s nem elcsábulni a sötét oldalra, még akkor sem, ha náluk van a süti. Imádom a csokoládét, minden mennyiségben s ezt azt hiszem egyfajta gyengeségnek is lehet nevezni. Próbálom elrejteni családom iránt érzett szeretetemet, s elhitetni velük én is épp annyira utálom őket, mint amennyire ellenszenveznek velem.
Valós énem nehéz kiismerni mi még én előttem is rejtve áll, de nem akarok elindulni az önmegismerés útján. Természetesen nekem is vannak hibáim, sosem állítanám, hogy tökéletes vagyok, még akkor sem, ha az elcseszett családfám ezt várná el tőlem.

--Kinézet

180 cm, szálkásan izmos testalkatú, rövid barna hajú, és ellentmondásosan kék szemű egyén vagyok, kinek egyesen szerint álomszerű mosolya van. Szeretem a laza holmikat, miket akkor és oda vehetem fel amikor éppen kedvem tartja. Elviselem az öltönyt is, bár sokkal inkább elviselek egy farmert pólóval. Persze ha a helyzet úgy kívánja, akkor képes vagyok elegánsan felöltözni, s önmagam meghazudtolón vigyorogni is akár, ami a szereléshez tartozik,hiszen néha kell a bájvigyor. Testemen egyetlen tetoválás sem található, sem nem különleges ismertetőjel. Néha napján, mikor összeveszem a borotvával, van hogy hetekig ott csücsül az arcomon a borosta, mígnem valaki el nem kerget egy „fűnyíróhoz” s le nem vágom.
Hajam néha felzselézve hordom, s próbálok mindig a lehető legkomolyabb külsővel megjelenni. Nyári napsütéses időkben elmaradhatatlan kelléket képez napszemüvegem. Szeretem a különböző furcsa figurákkal ellátott pólókat, még akkor is ha éppen egy mesefigura díszeleg rajta, mondjuk az ilyesmit inkább csak otthonra a kerti munkák, vagy sütögetések erejéig viselem.

--Történet

Nem is tudom hol kellene kezdenem. Ha ez egy tündérmese lenne, egyszerűen csak annyi lenne az egész, hogy egyszer volt hol nem volt, és már jöhetne is a rizsázás egy kék szemű hercegről, ki csodaszép királykisasszonyt vett el feleségül, s boldogan éltek amíg meg nem haltak... de akkor ez nem az én történetem lenne.
A kék szem stimmel, de a többi rész, valahogy nem passzol a képbe. Valahogy nem így alakult az éltem, s kevesebb benne a boldog pillanat is, s nem kezdek énekelni akárhányszor valami félresikerül, szomorúság kerülget, vagy éppen egy romantikus pillanat fog el. Nem. Az én történetem másabb mint ez az egész. Sokkal másabb.
1983. április.16-án születtem egy tökéletesnek tűnő családban, de mint mondtam csak annak tűnik. Anyám szeretett az első pillanattól fogva, s a lehető legtökéletesebb dolognak tart a világon. De hát melyik anya nem tartja tökéletesnek a gyermekét? Mindegyik.
Úgy három éves lehettem, mikor született egy testvérem. Anyámék szinte majd meg őrültek az örömtől. Persze egy kislány tökéletes dolog, főleg ha az anyja szemét örökli, ha teljesen ugyan olyan...nos akkor már egy három éves kisfiú nem képez túl nagy figyelmet. Hiába kértem anyámat, hogy vigye vissza a kórházba a babát, nem tette meg. Megtartotta, s cserébe én...nos a háttérbe szorultam.
Még is valamiért úgy gondolom, a testvéremet ennek ellenére szeretnem kell. Nem? Hiszen Ő nem tehet semmiről sem.
Az idő lassan telt, én pedig egyre idősebb lettem. Idősebb, és persze felelősségteljesebb is, nem úgy mint a húgom.
Akármiféle baromságot tett, mindig engem vettek elő, s hamarosan arra ébredtem, hogy egy bentlakásos iskolában csücsülök, miközben a családom teljes mértékben megfeledkezik rólam, én még is minden pillanatban kiálltam mellettük. Mikor apámat lecsukták, én mentem érte, mikor a húgom rosszul lett, én vittem orvoshoz, és hasonló egyéb dolgokat miket persze senki sem köszönt meg nekem.
Néhány évvel ezelőtt kórházba kerültem egy autóbaleset miatt. Elütöttek miközben végigmentem a járdán. Hogy miért történt azt még a mai napig nem tudom. Csak feküdtem ott csendesen egymagamban miközben senki sem nézett be rám, csak egy levélkét kaptam, amit Amerikából küldtek nekem. Nos, ilyen az én csodálatos családom. Nem érdeklem őket, és ők sem érdekelnek engem. Persze ez annyira nem igaz, bár ezt sosem vallanám be nekik.
Most, Londonban élek egymagamban, messze a „családomtól”, sokkal békésebben és nyugodtabban, ám még is jóval magányosabban.

Vissza az elejére Go down
Lilith A. Russel
Fekete boszorkány
Lilith A. Russel

Titulus : ✗ Miss. Evil
Hozzászólások száma : 109
Családi állapot : ✗ egyedülálló
Play by : ✗ Kaya Scodelario
Elem : ✗ Tűz
Regisztráció : 2013. Mar. 24.
Kor : 31
My Song : ✗ Avril Lavigne - What The Hell
Munka : ✗ pincérkedés

Christopher O'Connor Empty
TémanyitásTárgy: Re: Christopher O'Connor   Christopher O'Connor Icon_minitimeCsüt. Ápr. 04, 2013 8:16 am

Elfogadva!

Tetszett az előtörténeted! mindent rendesen megcsináltál, így nincs is más dolgom, mint a játéktérre engedni téged. A foglalókat intézd el, és esetleg keress egy játszótársat magadnak. Ha kellene egy ház vagy lakás a játéktéren, vagy bármilyen más helyszín, bátran keress fel (:
Jó játékot nálunk! ^^
Vissza az elejére Go down

Christopher O'Connor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Period of Darkness :: Karakteralkotás :: Elfogadottak :: Emberek-
Ugrás: