Credits
Az oldal témája Lilith fejéből pattant ki. Köszönjük neki ezt a remek történetet. A kinézet, a kódok, a helyszínek és minden más egyéb Lilith és Haley munkája volt. Valamint a kódok egy részét köszönjük lizzy :3-nek, aki csodálatos kódokat készített nekünk. Minden ami az oldalon található, a mi tulajdonunk, ezért ne lopj! A lopás következményekkel jár!
Hozzászólások száma : 1 Regisztráció : 2013. Mar. 29. Kor : 31
Tárgy: Elisabeth Halding ~ hamarosan Szomb. Márc. 30, 2013 1:01 am
Elisabeth Alana Halding
Olyan vagyok, mint a tüskésbokor, kevés tüskével és sok bokorral!
NÉV: a teljes neved helye BECENÉV: Beth, Alana KOR: 19 SZÜLETÉSI IDŐ ÉS HELY: 1993. augusztus 6 / Verona CSOPORT: fekete boszorkány TITULUS: Ms litle evil girl PLAY BY: Nina Dobrev KÉPESSÉG: – FEGYVER: – ELEM:víz ALÁRENDELT: fekete, kölyök kislány macska. Karakán harcos jellemmel, nagy szemekkel, igéző tekintettel. Neve Angyal. MOTTÓ: Előbb gondolkozz, aztán cselekedj! MUNKA: munkanélküli VÉRCSOPORT: A+ SZEXUALITÁS: heteroszexuális
--Jellem
Nagyon furcsa kislány! Megkaptam már rengeteg ismerősömtől. Igazából fogalmam sincs miért mondják ezt, hisz apám szerint én vagyok a legaranyosabb kislány a világon. Régen mindig ezt mondta! Mostanra az a helyzet, hogy már én nem érzem magamat jó kislánynak. A szüleim halála nagyon megváltoztatta a személyiségemet, kiállhatatlan perszóna vagyok! Az évek során, amiket persze egyedül töltöttem rájöttem, hogy a kedvességgel alig érek el valamit. Így személyiséget változottam! A végtelen türelmem elszállt és a gondolkodási módom is nagyon negatív lett. Sosem voltam az a típus aki magába fojtotta volna a szavakat! Nem!
--Kinézet
A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban. A karaktered kinézete minimum 150 szóban.
--Történet
A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos. A karaktered élete minimum 300 szóban. Írd le, hogy milyen életed volt, vannak e testvéreid, milyen a családod, és minden dolgot, ami fontos.